Egészség és Szépség

Levágott lábak... ez elkerülhető...főleg a cukrosok vannak veszélyben!

2015. április 09. - Toth Veronika

julikalaba600x315.jpg

Így kezdődik, és a műtőasztalon végződik...

Az erek betegsége többféle lehet, kezdődik azzal hogy kipirosodik, - iszonyatos fájdalmak közepette -,és mint egy mandzsetta körbefogja a bokát, majd kisebesedik fekélyes lesz, és a végső stádiumban üszkösödik aztán levágják.

Magyarországon nem szokás drága gyógyszerekkel kezelni a kifekélyesedett lábakat...puff levágni! Ez aztán olcsó megoldás az egészségügynek, de nem annak a szerencsétlennek akinek aztán mű végtagot kell hordani. Mi lehet a megoldás? Egyre több a (külföldiek után)

magyar tapasztalat is a PowerStrips áldásos hatásáról. Ez a tapasz nem gyógyszer és nem csodaszer, de van egy titka, a hatóanyagai képesek a szervezet saját gyógyító képességét beindítani és fokozni, ezáltal történik a gyógyulás. A fenti képet tegnap kaptam Julikától, mint látható 2 nap alatt vissza fordította ezt a szörnyű betegséget a PowerStrips tapasz. 

Nekem már kezdett sebesedni, de 6 nap elég volt, hogy fájdalom mentes, és olyan legyen mint "új korában"! Én csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, ezért nehogy elfogultsággal vádoljatok másokról írok.

978e459a58a127f6cd845655abd71a26.jpg

vericos-vein-pics.jpg

 

 

 

 

 

 

Itt a képeken is jól látszik ahogy a visszerek visszahúzódnak, és a bőrfelület szép simává válik. A PowerStrips nem csak az ereket hozza helyre, hanem a bőr struktúráját is visszaépíti. A sérülés mentes feszes bőr mindenkinek az álma.

Az erek betegsége ma már népbetegség, a halálozási okok között vezető szerepet játszik, sajnos! Ne halogasd a kezelést elkezdeni, nem csak azért, hogy a fájdalom megszűnjön, hanem nehogy késő legyen! Ha olyan állapotba kerül, ahol az erek már szétmorzsolódnak (üszkösödik) nem lehet mit tenni, csak a műtét marad, hogy az életét megmentsék.

Jó döntést kívánok, olvasd el a blogom többi bejegyzését is, és ha tetszik oszd meg barátaiddal is!

Külön a figyelmedbe ajánlom a munkatárs menüpontot, hasznos ötleteket olvashatsz benne.

 Ha azonnal vásárolni szeretnél, a webáruház menüpontban megteheted, de tudd, hogy munkatársként olcsóbban kapod a terméket, és magas jutalékot is kapsz az általad ajánlott személyek vásárlásaiból!

Még több információ, hírlevélben a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

H a kérdésed van keress skypon: samsemverus

email: gyemant53@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr127318968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása