Egészség és Szépség

Újabb elismerés a PowerStripsnek! Sportolj nyugodtan, mától...

2015. július 12. - Toth Veronika

500x315tapasz.jpg

Újabb elismerést kapott a közkedvelt PowerStrips fájdalom csillapító tapasz!

 

Eddig is szívesen használták a sportolók. és azok is akik. csak az egészségük megtartása miatt. ritkábban mennek le a terembe,

Főleg, akik csak futnak egyet a jó levegőn. gyakrabban sérülnek meg, mint az edzettebb társak. Kisebb rándulások, húzódások komoly fájdalmat okoznak, de egy tapasz ezt azonnal megoldja.

Felmerült a kérdés. hogy a hivatásos sportolók vajon használhatják - e a PowerStrips tapaszt, és nem okoz e problémát a dopping teszt során! Ma a hivatalos állás foglalás is megszületett...semmi olyan anyagot nem tartalmaz ami ne lenne engedélyezett! Nyugodtan enyhítheted az izomlázat és minden fájdalmad a PowerStrips tapasszal!

Ezek a csodálatos összetevők,

  • koreai vörös ginszeng
  • tengeri fito-plankton
  • ezüst kolloid
  • germánium       

évezredek óta segítik az embereket, ezért minden háztartásban ajánlott a jelenléte! Megrendelés után 5 napot kell várnod, hogy megérkezzen a PowerStrips csomag. Rendeld meg most, hogy mielőbb megérkezzen!

Szerezd meg ingyen! munkatárs menüpontban nézd meg a videókat és dönts okosan!

További részleteket olvashatsz itt a weboldalon, és még több információ a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

Ha ismered már a terméket és azonnal vásárolni szeretnél, akkor a kosárra kattints, de tudd olcsóbban kapod ha regisztrálsz:

kiskocsi.jpg

500x315.jpg

PowerStrips tapasz mindenkinek..., ez a megoldás! 

Sportsérülésekre, izom fájdalmakra, erőnlét javításra, foltok szemölcsök eltávolítására, vagy akár krónikus fájdalmakra. Olvasd el a korábbi bejegyzéseimet is!

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr367619580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása