Egészség és Szépség

Izzad, kipirosodik, viszket... Csak egy csík a megoldás!

2015. június 29. - Toth Veronika

piros_melltarto500x325.jpg

Egy ismerősöm mesélte, a legújabb tapasztalatát!

 

Ha jön a meleg, mi nők sokat szenvedünk az izzadás okozta problémákkal.

Nem igazán volt eddig hathatós segítség, a mellek alatti izzadás okozta kipirosodásra.  Ami bizony viszket, sőt könnyen kisebesedik és akár el is fertőződhet! Itt a strand szezon, ilyenkor fokozottan kell tennünk valamit ellene. Ismerősöm, Kati azt mondta

"...Na most mutasd meg PowerStrips mit tudsz!..."

Ülj le vagy kapaszkodj...Megmutatta..., megmutatta hogy erre is képes! A mell alá téve egy keskeny csíkot, megszüntette az izzadást és ezáltal elmaradt az összes kellemetlen tünet. Természetesen az alaposan megtisztított, megszárított - krém nélküli - felületre kell felragasztani!

Mindannyian ismerjük az izzadásgátlókat és a púdert, de valahogy azok csak annyit érnek, mint tábortűznek a vízipisztoly!

Gondold csak el, mekkora segítség ez a sportolóknak, vagy akik csak naponta futnak egy kicsit. Mennyivel jobb kellemesen tölteni a napokat...

  20120611-legy-trendi-a-merev-mellbimbo1.jpgaktivalttappasz.jpg                                                                                                                                                                   

...mint bőrgyógyász rendelőjében üldögélni. Sajnos az elhanyagolt felületeken, gyakori a gomba, a sebesedés, ami hosszadalmas kezelést igényelhet. Ezért a legfontosabb megelőzni az ilyen kellemetlenségeket! Tanultuk ... "Ép testben ép lélek!"

breast.jpg

 

Minden háztartásban elengedhetetlen egy ilyen tapasz megléte! Mint korábban már írtam róla a PowerSrtips nagyon sokféle problémára jelent megoldást. Fájdalom, apróbb sérülések, pattanások, pszoriázis, ekcéma, visszerek kezelése, narancsbőr... és végtelen a sor. Néhány narancsbőr "előtte-utána" kép.

kep_9.jpgoldal1.jpg

Egyedülálló hatásával helyreállítja, és erősíti a szervezet saját gyógyító képességét, és a sérült sejtek visszanyerik eredeti állapotukat. Egy ilyen kis tapaszt még a férfiak is elviselnek, a cél érdekében! Ma egy férfitől is elvárás a fiatalos kinézet, úgy a munkahelyen, mint a magánéletben!

beautystrips-mens-face-before-and-after.jpg

A képek önmagukért beszélnek, próbáld ki Te is mielőbb! Ne felejts a barátnődnek is adni egy darabot, hálás lesz érte meglátod!

PowerStrips tapasz mindenkinek..., ez a megoldás! 

Sportsérülésekre, izom fájdalmakra, erőnlét javításra, foltok szemölcsök eltávolítására, vagy akár krónikus fájdalmakra.

Szerezd meg ingyen! A munkatárs menüpontban nézd meg a videókat és dönts okosan!

További részleteket olvashatsz itt a weboldalon, és még több információ a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

Ha ismered már a terméket és azonnal vásárolni szeretnél, akkor a kosárra kattints, de tudd olcsóbban kapod ha regisztrálsz:

kiskocsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr137582938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása