Egészség és Szépség

BeautyStrips

2015. április 09. - Toth Veronika

fgx4.jpg

BEAUTYSTRIPS™ System

Két darabból áll, amit egymás után kell használni. A maszk kitágítja a pórusokat, kitisztítja, méregteleníti, feltölti az összetevőivel, majd levétele után a szérum használatával fejezzük be a szépségápolást.

images (7)

BeautyStrips maszk kiemelkedik a tömegtermelésből.

Kezdve egy valódi alappal, ami a tiszta, természetes forrásból származó hínár. 

Több mint 1300 órányi munka kell minden maszkhoz.

Hínárról ismeretes, hogy gazdag ásványi anyagokban, tápanyagokban és nyugtató hatásúak, amelyek  táplálják és hidratálják a bőrt. Szabadalmaztatott keverék összetevőket tesznek  minden maszkba.

BeautyStrips maszk a tisztítás után csökkenti a pórusok méretét és segít a bőr természetes állapotának visszaállításában. Feltölti nedvességgel és ezáltal rugalmas fiatal lesz a bőr.

Minden alkalommal, amikor használod BeautyStrips maszkot, fiatalítod magad, táplálod a bőrt, ami lehetővé teszi, az igazi fiatalos megjelenést és az egyedi belső szépséged válik láthatóvá!   

    A férfiaknak is erősen ajánlott!

beautystrips-mens-face-before-and-after.jpg
BeautyStrips maszk összetevők:  Aloe Vera levél kivonat, alga, Lactobacillus/Aloe Barbadensis erjedés, Serenoa Serrulata gyümölcs kivonat, Angelica Polymorpha Sinensis gyökér kivonat, alfa-bisabolol, Trigonella Foenum-Graecum mag kivonat, Natto gumi, Leonurus Sibiricus Flower/levél/szár kivonat, Dioscorea Opposita (Wild Yam) gyökér kivonat, Camellia Japonica-olaj (Centella asiatica) kivonatot, Argania Spinosa Kernel olaj, Anemarrhena Asphodeloides gyökér kivonat, Bambusa Vulgaris levél/szár kivonat, Chlorella erjedés, Avena Sativa (zab) Kernel kivonat, Corylus Avellana (mogyoró) mag olaj, Angelica Keiskei levél/szár kivonat, Citrus Juno gyümölcs kivonat, méhpempő, Paeonia Suffruticosa gyökér kivonat, xantán gumi, Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat, Plantago Asiatica kivonat, Glycyrrhiza Glabra (édesgyökér) gyökér-kivonat, adenozin, Lavandula Angustifolia (levendula) olaj, Aniba Rosaeodora (rózsafa) fa olaj, Citrus Aurantium Bergamia (bergamott) gyümölcs olaj, Cymbopogon Schoenanthus olaj

A 31 hozzávaló egyedülálló  célja, hogy feszítse meg a bőrt. Csökkenti a szennyeződések bejutását a bőrbe. Az összetevőkben van sok más hatóanyag, ami hatással van az antioxidánsokra, és előnyösen védi a bőrt, valamint hidratálja és segít csökkenteni a ráncok megjelenését.

Készen állsz, hogy fiatalnak nézz ki, és megakadályozd a káros hatások ártó hatalmát a mai világban?

500x312lány

FG Xpress BeautyStrips szérum összetevők tisztított víz, Telagenex-5 ™ (cycloastrogenol, kókusz olaj), növényi glicerin, peptid-keverék (Palmitoyl tripeptidet-5, dextrán és Trifluoroacetyl Tripeptiede-2, 3.-acetil hexapeptidet,) emulgeáló viasz NF, * Aloe Vera Juice Leaf, Karbomer, DMAE, hialuronsav, Panthenol, Allantoin, etil Hexly glicerin, malachit kivonat, tokoferol, trometamint, * árnika kivonatok, * levendula kivonatok, * kivonat, Fehér Tea, * kamilla kivonat, * kivonatok, uborka, * Csipkebogyó olaj, szkvalén megfelelő, Tetrahexyldecyl-aszkorbát, fenoxietanol, illatanyag.

Az eredmény láthatóan a termék hatásosságát bizonyítja!

tobb.jpg

 

Ennyi kényeztetést igazán mindenki megérdemel! És mit szólsz ha ezt ingyen is megszerezheted? Nem kell mást tenned, mint regisztrálsz mielőtt megveszed...majd belépsz a webáruházba, megrendeled, és 5 munkanap alatt ott lesz a lakcímeden.

Hogy lesz neked ebből pénz, egyrészt a saját vásárlásaidból is kapsz visszatérítést, másrészt biztos vagyok benne el fogsz dicsekedni az eredménnyel...és akkor regisztrálnak hozzád és vesznek terméket ami után jutalékot kapsz.

Persze mi már nem így dolgozunk, hozzánk maguktól jönnek az érdeklődők! Ha érdekel szívesen megmutatom! Ha szeretnél a munkatársam lenni, regisztrálj a munkatárs menüpontban, vagy keress skypon: samsemverus

További részleteket olvashatsz itt a weboldalon, és még több információ a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

Ha ismered már a terméket és azonnal vásárolni szeretnél, akkor a kosárra kattints, de tudd olcsóbban kapod ha regisztrálsz:

kiskocsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr767287055
süti beállítások módosítása