Egészség és Szépség

Ezt látnod kell...! Előtted fiatalodik 10 évet... csak 15 perc kell hozzá!

2015. április 22. - Toth Veronika

6650d861.png

Az örök fiatalság szérumát, már többen próbálták megtalálni, de eddig csak a keresésig jutott a legelszántabb kutató is.

Én sem ígérem, hogy aki a BeautyStrips maszkot használja az örökké fiatal marad.

De szerintem megnő a komfortérzete mindenkinek, ha 10-15 évvel fiatalabbnak látszik a valódi koránál.

A közszereplők eddig is sok figyelmet fordítottak a megjelenésükre, de ma már ugyanezt várják el mindenkitől.

Egyik nap egy próbát is tettek, egy fiatal lányt gyönyörűen kisminkeltek és az volt a feladat, hogy kérjen pénzt az emberektől, mondván épp most hagyta el a pénztárcáját. Aztán a következő feladathoz a maszk mester hajléktalan kinézetűt csinált belőle, a feladat ugyanaz volt.

Szerinted mi lett az eredmény? A szép vonzó hölgynek mindenki segített, sőt a kértnél nagyobb összeget kapott, míg a hajléktalan szakadt lány...

...egy fillért sem tudott gyűjteni. Ha eddig nem gondoltad hogy ennyire fontos a megjelenés, akkor most érdemes elgondolkodnod , és változtatni, ha szükséges.

2015-04-17_elotte2.jpg2015-04-17_elotte01.jpg

Hihetetlen amit látni fogsz, ha megnézed az alábbi videót, amit egyik kolléganőnk készített saját magáról! Erre nem mondhatja senki, hogy trükk. Ha úgy látod nálad is jelentkeznek a szarkalábak, ne tétovázz, azonnal rendeld meg a BeautyStrips maszkot, és tüntesd el a nyavalyás betolakodót! A fenti képen jól látszanak a ráncok a szemnél, a homlokon, és az ajkak felett, és a bal arcon a vörös folt.

2015-04-17_utana.jpg2015-04-17_utana3.jpg

2015-04-17_utana2.jpg Láthatóan elmúlt a vörös folt és eltűntek a ráncok, az egész arc megfiatalodott! Fantasztikus az átváltozás.

Kortól függetlenül ajánlott nők és férfiak részére egyaránt, legalább havonta egyszer elvégezni ezt a kezelést és a siker nem marad el!

Mint korábban írtam róla, káros mellékhatása nincs, csak természetes alapanyagokat tartalmaz. Figyeld meg a videón egy nagyon egyszerű házilag is elkészíthető arc radírt is elmond, amit a kezelés előtt érdemes használni.  

Így a lerakódott és pórusokba szorult szennyeződést maradéktalanul el tudjuk távolítani, ezzel is segítve a maszk hatóanyaga és a szérum felszívódását. Most nézd meg a videót hogyan történt ez a kezelés.

Ha most azonnal szeretnél vásárolni a webáruház menüpontban megteheted vagy kattints a kosárra.

kiskocsi.jpg

További információt kaphatsz, ha feliratkozol a hírlevélre, az alábbi képre kattintva megteheted.

2015-03-24_114149.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr377377614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása