Egészség és Szépség

Újabb teszt... A PowerStrips ezt is megoldotta!

2015. június 16. - Toth Veronika

csak402x506.jpgCsak a macskám imádkozott kitartóan, amikor hoztam egy döntést!

 

Több mint 10 éve szedek egy gyógyszert, amit legfeljebb fél évig lehetne. Reumatikus és ízületi gyulladásokat blokkol, nem engedi kialakulni, így nincs gyulladás, nincs fájdalom. 

Ez a gyógyszer két keresztes méreg, nem véletlen a rövid használhatóság. Helyettesíteni nem lehet. Legalább is gyógyszerrel nem.

Legutóbb marihuána származékkal kecsegtetett a kórházi orvos, de nem vállaltam. Elég ha gyógyszer függő lettem, nem hiányzik még a tudat módosító is! Szerintem már sejted mi történt? Igen úgy döntöttem a PowerStrips segíteni fog, hiszen annyi mindenre megoldást nyújt!

Nem csalódtam, 3 hete nem szedem a gyógyszert, és fájdalom és gyulladás nélkül tudok élni. A PowerStrips sikeresen átvette a gyógyszer helyét. Emlékszel már többször beszéltem róla, ez nem gyógyszer és nem is csodaszer, a saját szervezetünk gyógyító mechanizmusát indítja be illetve erősíti folyamatosan.

Nem véletlen a magas minősítése  PowerStrips - nek. Természetesen nem azt akarom mondani, hogy most aztán dobj el minden gyógyszert... szó sincs róla. Minden esetben beszéld meg orvosoddal, hogy tudd mi a teendőd ha neked lassabban vagy másként hat.

Ne felejtsd el megemlíteni az összetevőit:

  • koreai vörös ginszeng
  • tengeri fito-plankton
  • ezüst kolloid
  • germánium

Ezek mind természetes anyagok, de mint tudjuk sok gyógyszer alapanyaga is természetes anyag, tehát nem mindegy a mennyiség sem. A PowerStrips menüpontban olvashatsz többet az összetevőkről.

És létezik allergia is, ami szintén a természetes anyagokat nem viseli el, és jön a tüsszögés, rosszullét stb. Független az óvatosságtól, érdemes minél több gyógyszert lecserélni erre a "mindentudó" tapaszra.

Többen kérdeztétek, mi történt a folydogáló lábammal? Egy idő után (2-3 hét) magától abbahagyta. Arra gondolok a természetes nyirok csatorna annyira el lehetett dugulva, hogy nem talált más megoldást, mint a bőrön keresztül, kis gyöngyökben kipréselte a felesleget. itt olvashatsz róla, meg itt is

Egyre népszerűbb a fittnes klubban is a PowerStrips ! Tudtad, hogy az izomlázat is kiválóan csillapítja? Legyen a táskádban mindig egy tapasz, ne szenvedj egy percig sem. Ha kéznél van segíthetsz a klubtársakon is ha valaki túl edzette magát.

Sőt, két legyet üthetsz egy csapásra, gyere hozzánk munkatársnak, és akkor még jelentős jutalékra is szert tehetsz! Ez egy kiváló üzlet, 11 éve halmozza a sikert sikerre! A Nobel díjas hatóanyaguktól, az FDA által minősített "első osztályú gyógyászati eszköz" -ig sok minden!

 A termékeikről korábbi bejegyzéseimben olvashatsz, a weboldal jobb oldalán találod felsorolva. De mi lesz a jövő? Nézd meg a videót.

Na mit szólsz? Most Te hozz egy döntést!

Ha szeretnél a munkatársam lenni, regisztrálj a munkatárs menüpontban, vagy keress skypon: samsemverus

További részleteket olvashatsz itt a weboldalon, és még több információ a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

Ha ismered már a terméket és azonnal vásárolni szeretnél, akkor a kosárra kattints, de tudd olcsóbban kapod ha regisztrálsz:

kiskocsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr337549030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása