Egészség és Szépség

Ekcéma, pikkelysömör... nem hagyd hogy makacskodjon!

2015. április 07. - Toth Veronika

powerstrips500x250.jpg

Az apróbb sérülések, pattanások, pikkelysömör stb. megkeserítik az ember életét. Legmakacsabb a pikkelysömör és az ekcéma, amit nagyon nehéz gyógyítani.

Azt mondja a népi szólás "kutyaharapást a szőrivel..." A tapasztalatok szerint ez a hatás működik a PowerSrtips tapasszal kapcsolatban is.

Ez nem gyógyszer, hanem a hatóanyagaival a szervezet gyógyító mechanizmusát állítja helyre, illetve fokozza a hatását. Ennek köszönhető, hogy számtalan kellemetlenségre használható. Az alábbi képeken jól látszik a hatás

images_8.jpg

fgxpress-cz-prezentace-21-638.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdemes egy próbát tenni! Van akinek előbb van akinek egy kicsit később használ, de mit számít az ha a javulás beindul. Függ attól is a betegség mennyire előrehaladott állapotban van. Javulás azonban mindenképpen várható. A következő fotón egy lassabb gyógyulási folyamatot látunk, de az eredmény önmagáért beszél.

acne.jpg

A PowerStrips tapasz a gyógyulás közben is megszünteti a fájdalmat, viszketést, és folyamatos használatával megelőzhető, hogy visszatérjen. Kezd el mielőbb használni, a PowerStrips tapaszt, és ne hagyd hogy uralkodjon rajtad a kellemetlenség!

Ha drágának találod a havi adagot, meg is keresheted az árát! Regisztrálj mielőtt megveszed a csomagot, és akkortól fogva ha te ajánlod másoknak, jutalékot kapsz nem is keveset!
A munkatárs menüpontban további részleteket olvashatsz itt a weboldalon, és még több információ a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

Ha ismered már a terméket és azonnal vásárolni szeretnél, akkor a kosárra kattints, de tudd olcsóbban kapod ha regisztrálsz:

kiskocsi.jpg

elérhetőségem 

skypon: samsemverus

e-mail: gyemant53@gmail.com 


Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter
Ha tetszett a bejegyzés kérlek oszd meg barátaiddal!

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr357347584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása