Egészség és Szépség

FGXpress

2015. március 20. - Toth Veronika

fg-xpress

FG Xpress

 

Forever Green 2004 óta folyamatosan fejlődik, jelen van a tőzsdén is, biztos hátteret tud nyújtani, így 2014 márciusban elindította a FGXpress leányvállaltát

Az FGXpress globálisan terjeszkedik, már a világ 190 országába szállítanak. A szállítás egyszerűen postai úton történik ezért a legeldugottabb helyre is rövid időn belül eljut. Céljuk, hogy a világ valamennyi országában elérhetők legyenek a termékek. Most 19 országban érhető el, de ezek száma folyamatosan növekszik.

Jelenleg 3 termék rendelhető:

PowerStrips

 

FGXpress PowerStrips tapasz, ami 48 óráig megszünteti a fájdalmat.

Az FDA (amerikai ellenőrző hivatal) első osztályú gyógyászati eszközként sorolta be, mint nagy hatású fájdalomcsillapító. Európai CE engedéllyel is rendelkezik.

Egyedi és természetes anyagokból álló PowerStrip tapasz nem csak kiváló fájdalomcsillapító, hanem meggyorsítja a sebek gyógyulását, jó hatással van pl akne, visz ér kezelésében is.

További részleteket a Powerstrips menüpontban találsz.

SolarStrips

 

SolarStrips ™ – egy nyelvre helyezhető vékony hártya. Úgy tervezték, hogy feloldódjon a nyelven és maximálisan felszívódjon. Tiszta Alpha 3 CMP ™ fitoplankton található benne. A tengeri fitoplanktonban jelen vannak a legritkább hatóanyagok is, mégpedig 400 szoros mennyiségben, mint bármelyik gyógynövényben.

Ezt koncentrált formában tartalmazza. Szinte minden van benne, amire az életben szükség van, vagy az egészséges élethez szükséges. További információkat olvashatsz a SolarStrips menüpontban.

Beautystrips

BeautyStrips maszk és a szérum egy anti-aging (öregedés elleni) technológia férfiaknak is, nőknek is, és minden bőrtípusra. Maszk és a szérum két részből álló eleme a BeautyStrips ™ szépségápolás rendszernek. A maszk és szérum együtt alkalmazandó, hogy megerősítse szépséget és fiatalos energiát, ami az évek múltával csökken.

Az arc kisimul, csökken a pórusok mérete, öregségi foltok eltünnek, a bőr kifeszül, a ráncok látványosan csökkennek. Az antioxidánsok megkötik a szabad gyököket, és a teljesen természetes hidratálók védik a bőrt a káros UV sugarak ellen. A BeautyStrips kizárólag természetes alapanyagokat használ, így mellékhatással nem kell számolni, kivétel ha valaki az alapanyagra is allergiás.

További részleteket olvashatsz a BeautyStrips menüpontban.

FGXpress projekt

Amikor PowerStrips-ről bebizonyosodott, hogy ugyanolyan hatékony izomfájdalomra, rossz közérzetre, bőrproblémákra, fájdalomcsillapításra, és még sorolhatnám,… a ForeverGreen úgy döntött, hogy MLM rendszerben terjeszti a felhasználók és kereskedők között.

Az FG Xpress az első a maga nemében, amely egy áttörést jelentő terméket kínál a fájdalomcsillapítás terén, egy 100 milliárd dolláros piacon. Több millió ember szed különböző gyógyszereket a fájdalma csillapítására. A gyógyszerek ártalmas mellékhatása miatt csak az USA-ban 100.000 ember hal meg évente.

Az FG Xpress természetes megoldás a FÁJDALOM-ra.

Egy rövid bemutató a Forever Green vezetőjétől


Amennyiben úgy döntöttél, szeretnél te is segíteni a rászorulókon, hogy ez a csodálatos termék eljusson hozzájuk, jelentkezz munkatársnak a FGXpress – Regisztráció menüpontban, a részleteket is ott olvashatod.

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr797287025
süti beállítások módosítása