Egészség és Szépség

Tapasz tapasztalat... Neked is segíthet!

2015. március 20. - Toth Veronika

vericos-vein-pics.jpg

Annyi embertől hallottam, hogy a PowerStrips tapasz milyen jó, elmulasztja a fájdalmakat, méregtelenít stb, hát megrendeltem. Ahogy ígérték öt nap alatt megérkezett, és azonnal fel is tettem egy darabot a lábamra.

Pár óra múlva elkezdett bizseregni a talpam, de ezen kívül más nem történt. Majd eltelt egy nap, de megint semmi. A második nap szintén így telt el, de nem az a feladós fajta vagyok, tapasz le másik fel és vártam a hatást.

A csoda a harmadik napon megtörtént, reggelre lelohadt a lábam, és a ronda erek visszahúzódtak és a lábam színe is a régi lett, eltűntek az erek gyulladásával járó kék-zöld foltok is. Tehát arra számítani kell, hogy nem mindenkinek hat azonnal, mert az állapotunk sem egyforma. Nyilván egy kis izomláz hamarabb elmúlik, mint egy régóta fennálló gyulladás.

Az FGXpress menüpontban részleteket olvashatsz a PowerStrips tapaszról, sőt meg is rendelheted! Felhívom a figyelmedet, ha regisztrálsz tagnak olcsóbban kapod a terméket, és ha ajánlod másoknak is, még jutalékot is kapsz!

Az alábbi képre kattintva további információkat kapsz, és regisztrálhatsz is ha úgy döntöttél, megkeresed a tapasz árát azzal, hogy te is tovább ajánlod!

images (14)

Ha csak megrendelni akarod akkor a kosárra kattints!

 


Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr557286413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása