Egészség és Szépség

Soha nem hittem volna, hogy PowerSrtips a macska karmolást is nyom nélkül...

2015. április 29. - Toth Veronika

 

pot10-600x400.jpgPowerStrips tapasz megint meglepett!

 

A napokban kedvenc cicám a lábamon szunyókált, majd egyszer csak lecsúszott, és a karmaival rendesen belekapaszkodott a bőrömbe.

Tapasztalatból tudom, hogy a cica karmolás mindig forradással gyógyul. Ezt minden képen szerettem volna elkerülni...

Most ismét bevetettem a PoweStrips tapaszt, és láss csodát pár nap alatt begyógyult és semmi nem látszik a helyén. Ez igazi Megoldás tapasz!


Hallottál már a PowerStrips fájdalom csillapító tapaszról?

Korábbi bejegyzéseimben írtam róla, de hátha Te nem olvastad, és erről mindenkinek tudni kell, mert minden háztartásban ott a helye! A tapasztalatok szerint elmúlik a fájdalom reumás esetekben, sport rándulásoknál, rossz lépésnél stb.

Az ízületek különböző betegségei alatt fellépő fájdalom is jól kezelhető a PowerStrips tapasz használatával. További részleteket olvashatsz a tapasszal kapcsolatban itt

A bőrbetegségekre is jó hatással van, pl. a pikkelysömörről, és a szemölcsről is írtam az előzőekben. Ez utóbbiról egy tapasztalat kép is van, ilyen volt előtte és ilyen lett utána:

images_15.jpg

Amikor az előző cikket írtam a szemölcsöm történetéről, nem tudtam más tapasztalatról, így nagyon meglepett, hogy a fájdalom csillapítására feltett tapasz az alatta lévő szemölcsöt is kinyírta.

Nos itt van egy külföldi kép. Ezek szerint nem véletlen dologról van szó, a PowerStrips tapasz erre is képes.

Ezt annak a tulajdonságának köszönhetjük, hogy nem egy gyógyszer hanem a szervezetünk saját gyógyító erejét indítja be és növeli, ezáltal a sérült sejtek megújulnak.

Nem hagyhatom ki hogy meg említsem a ránctalanító és fiatalító hatását, korábban erről is írtam, amit tovább lehet fokozni a BeautyStrips maszk és szérum hatásával, de erről egy következő bejegyzésben írok ismét.

A PowerStrips tapasz további csodáit olvashatod előző bejegyzéseimben, amit a jobb oldalon megtalálsz az archívumban és a bejegyzések menüpontban, és ha tetszik oszd meg barátaiddal is!

Ha szeretnél ismerőseidnek segíteni, hogy végre megszabadulhassanak a kínzó fájdalomtól, akkor jelentkezz munkatársnak, és ráadásul olcsóbban is kapod a termékeket, mint ha csak vásárló lennél, nem beszélve az igazán vonzó jutalékról!

Külön a figyelmedbe ajánlom a munkatárs menüpontot, ahol jelentkezhetsz és hasznos ötleteket olvashatsz benne.

Ha azonnal vásárolni szeretnél, a webáruház menüpontban megteheted! 

Még több információ, hírlevélben a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

H a kérdésed van keress skypon: samsemverus

email: gyemant53@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr377408802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása