Egészség és Szépség

A Te kristályod milyen lehet...? Soha többé fájdalom...! Megoldás a ráncok ellen és a bőrproblémákra...!

2015. április 23. - Toth Veronika

karacsonyi-kristaly.jpg

Az egészséges vízkristályok csodálatos alakzatokat tudnak mutatni, ám amikor egy szervezet megbetegszik a víz kristályok szétesnek és úgy maradnak a gyógyulás végéig.

A sejtjeink is hasonló módon működnek, de szerencsére már van egy csodálatos termékünk, ami nem gyógyszer, de képes rávenni a szervezetünkben lévő gyógyító energiát, hogy javítsa ki a megsérült sejteket.

Ezáltal az egészség is helyreáll. Rengeteg ember szenved fájdalomtól, és vagy keservesen tűri, vagy gyógyszereket szed.

A PowerStrips a nagy múltú ForeverGreen terméke, amit a leányvállalata, a FGXpress forgalmaz, megoldást nyújt ezekre a problémákra. A Tapasz népszerűségét a pozitív tapasztalatok biztosítják, mert aki egyszer kipróbálja nem mond le róla...

fda_fejlec.jpg 

i_osztaly_rovid.jpg

  

Tekintettel arra, hogy az FDA "...első osztályú gyógyászati eszköznek..." minősítette, az orvosok is szívesen adják a betegeknek.

Alternatívaként, a fájdalom csillapítók helyett, vagy mellett, jelentősen lecsökkentve a gyógyszer adagot.

Tudjuk, hogy minden gyógyszernek van sok mellékhatása, ami akár további betegségeket is előidézhet a szervezetben.

A hosszútávon szedett gyógyszerek előbb utóbb függőséget okoznak, ezzel folyamatos mérgezésnek tesszük ki  magunkat. A PowerSrips tapasz az említett hatás mechanizmusa miatt, sok más panaszra is megoldást ad!

Bőrbetegségek, mint a pszoriázisz, az aknék, narancsbőr, seprűvénák, visszerek, és mindenféle apró sérülések esetén alkalmazható. A ráncok feltöltésében is nagyon hatásos, szinte hihetetlen módon sima és feszes lesz a bőr. Nézd meg korábbi bejegyzéseimet, benne sok tapasztalatot említek, és képekkel is bizonyítok. Íme egy pár:

tobb.jpg

A képen látható maszk a BeautyStrips tovább fokozza a hihetetlen eredményt. Elárulok egy titkot, de csak neked, el nem képzeled mennyi férfi rendeli ezt a terméket, mert még mindig cikinek tartják a kozmetikát felkezesni, de a hatásra szükségük van! Ma már a férfiaktól is elvárás, a fiatalos megjelenés, nem is beszélve a komfort érzetről, amit nyernek a BeautyStrips használatával. A legfontosabb, hogy otthon kényelmesen használhatják. Nézd meg ezt a ráncos homlokot, a foltos orrot...és mi lett belőle?

beautystrips-mens-face-before-and-after.jpg

A narancs bőr is sok embert zavar, a PowerSrips használatával eltüntethetjük, íme néhány fotó:

sp2-1.jpg

Sőt a súlyból is lefarag egy keveset, legnagyobb örömünkre!
kep_9.jpg

Ha most azonnal szeretnél vásárolni a webáruház menüpontban megteheted vagy kattints a kosárra.

kiskocsi.jpg

További információt kaphatsz, ha feliratkozol a hírlevélre, az alábbi képre kattintva megteheted.

2015-03-24_114149.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr697391172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása