Egészség és Szépség

Fiatalodj 15 perc alatt...! Az eredmény nagyon látványos!

2015. április 10. - Toth Veronika

jj7nww.png

Ki ne szeretne 10-15 évvel fiatalabbnak látszani?

Tudtad, hogy ezt otthon 15 perc alatt elérheted? Már kapható az FGXpress terméke a BeautyStrips, ami két részből áll.

Egy maszk amit 15 percig kell az arcon tartani, és egy szérum, amit a maszk levétele után kell alkalmazni.Ez a maszk nem egy általános dolog, minden maszk elkészítése 1300 órát vesz igénybe.

Válogatott hínár alapanyagra egyéb hatóanyagokat visznek fel, ami a bőrt megtisztítja és feltölti olyan anyagokkal, amitől a bőr eredeti állapotba kerül, és a természetes szépséged fog érvényesülni.

A kezelés alatt eltűnnek az apró sérülések a bőr feszes és fiatalos lesz A ráncok kisimulnak.

A struktúrájában helyreállított bőr egyenletesen fog a nap hatására barnulni, kiváló alapot biztosítva a sminkelésnek. A BeautyStrips összetevőit elolvashatod itt , többek között tartalmazza a Nobel díjat kapott Telagenex-5 ™ hatóanyagot is...

Egy ilyen szépészeti kezelésre a kozmetikusnál kerülhetett sor, ami esetleg több alkalmat is igénybe vett. Ezt a rengeteg időt magadra fordíthatod kényelmesen pihenve a kedvenc zenédet hallgatva. Vagy vizsga időszakban, szépülés közben készülhetsz a vizsgára egy hanganyag segítségével.

Férfiaknak is ajánlott!

img_7542_1.jpg   img_7770_1.jpg 

Miért válaszd ezt a kényelmes megoldást? Mert a kozmetikus nem fizet neked! De ha ezt a kiváló terméket tovább ajánlod, nem kevés jutalékod is lehet, ezzel ingyenessé is teheted a saját kezelésedet!

Már megváltozott a világ, és senkit nem zaklatunk a termékkel, minden automatizálva van! Hogyan működik, keress meg skypon: samsemverus és megmutatom!

6650d861.png

Természetesen a környezeted észre veszi a változás és érdeklődni fog, de akkor már nem Te ajánlottad hanem ők érdeklődnek és ez nem ugyanaz!

Ha most azonnal szeretnél vásárolni a webáruház menüpontban megteheted vagy kattints a kosárra.

kiskocsi.jpg

További információt kaphatsz, ha feliratkozol a hírlevélre, az alábbi képre kattintva megteheted.

2015-03-24_114149.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr227355450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása