Egészség és Szépség

Traiborg

2015. április 07. - Toth Veronika

2015-04-07_081420.jpg

Négy éve indult a TraiBorg közösségi oldal, most 52.000 tagja van. Különlegessége az, hogy itt minden egyben van.

- A tagokkal tudsz beszélgetni, üzenetet küldeni, meghívhatod barátaidat, és kereshetsz újakat

- Kedvedre alakíthatod a profilodat, készíthetsz oldalakat, blogot, lehet saját magazinod, amiben összefoglalva tudod az üzletedet ajánlani.

- Feltölthetsz videót, zenét, képeket, készíthetsz albumokat. hozzászólhatsz mások bejegyzéseihez, tetszésedet nyilváníthatod, csoportokat létesíthetsz, és meglévőkhöz csatlakozhatsz! Nem sorolom tovább, mivel ingyenes a regisztráció, lépj be és tapasztald meg magad. Itt tudsz regisztrálni: https://www.traiborg.com/af/56724

TraiBorg örül a jelenlétednek és ezért fizet is a tevékenykedésedért, akkor is ha ingyenes maradsz, ha az általad meghívott személy VIP taggá válik te megkapod a jutalékot! Van fizetős csomag is többféle, ezeket megismerheted az alábbi videóban:

Ingyenes regisztráció itt: https://www.traiborg.com/af/56724

Magyar háttér támogatás is van hozzá és minden csütörtökön webkonferenciát tart Tóth Yrén, ezen a linken:

http://www.gvolive.com/conference.traiborg 

ha nem nyílna meg itt egy másik link:

https://www.traiborg.com/link/index/id/326059/key/14a8e2cda3ed870afa82c8f227b8c5b1

Nem kell aggódnod, hogy nem mindenhol van magyarul az oldal, mindenről van magyar videó, hogy mit hogyan tudsz megoldani. Hívj minél több barátot! Természetesen az ingyenes tagságnál vannak korlátozások, pl nem lehet magazinod, de ettől függetlenül kiváló lehetőség a hirdetésre és a barátokkal való kapcsolatra.

Én úgy gondolom sokan elköltenek máshova is 6€-t, érdemes rászánni havonta és akkor hamarabb gyűlik a pénzed, és válthatsz 16€ éves díjért VIP tagságot és akkor minden jutalék duplán jár!

Aztán ha gondolod vehetsz csomagokat, részleteket a videón látod. Ne gondolkozz sokat, regisztrálj mielőbb itt: https://www.traiborg.com/af/56724

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr827346990
süti beállítások módosítása