Egészség és Szépség

A szépség örök! Két lépés... és éveket fiatalodhatsz... otthonodban!

2015. március 25. - Toth Veronika

szepseg584x366.jpg

 

A mai társadalmakban, egyre fontosabb a jó kinézet és a fiatalság. Ha munkára jelentkezel, sok múlhat a külsőn. Egy szép vonzó külső, gyakran előnyösebb mint a kiváló tudás. Fontos a kapcsolat teremtésben és még sorolhatnám modellek, közszereplők stb. 

Fontos ez a nők és a férfiak számára is egyaránt! Egy fiatalos külső, egészséges belsőt takar, ez mindenki számára nyilvánvaló. Nem is gondoltad volna, hogy ezt a megoldást egyszerűen otthonosban is alkalmazhatod...

fgxpress500x320.jpg

Szerencsére itt a megoldás, az FGXpress termékei otthonodban tesznek szebbé fiatalabbá! PowerStrips egy tapasz ami eltünteti a pattanásokat, foltokat, narancsbőrt, apró sérüléseket, és megszünteti a fájdalmat az egész testben. Ezután egy BeautyStrips maszk és szérum kisimítja a ráncokat, feszessé teszi az arcbőrt!

teaserbox_22493494.jpg

Ne csodálkozz ha ismerőseid nem ismernek meg a változás után! A PowerStrips jótékonyan támogatja a fogyást is. A SolárStrips egy fitoplanktumokból álló lapocska amit naponta egyszer kétszer fogyasztva a szervezetünket állíthatjuk vissza egészséges állapotba.

sarga_centis.jpg

beautystrips-before-and-after.jpg

beautystrips-mens-face-before-and-after.jpg

Természetesen nem csak hölgyeknek van szüksége a fittségre hanem a ma férfiának is! Kérd a további információt a képre kattintva.

fgxpress.jpg

Ha szeretnéd azonnal megvásárolni a kosárra kattints

kiskocsi.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr757302404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása