Egészség és Szépség

Ez a munka nyaralás közben sem zavar! Mindig velem van... elfér a mobilomon...

2015. június 20. - Toth Veronika

mobol-kellmunka.jpg

FGXpress, az igazi társ!

 

Csak olyan munkát érdemes vállalni, ami sok -sok évig megmarad, és a belefektetett energia nem vész el, hanem folyamatosan hasznot termel!

Miért ajánlom az FGXpress vállalatot?

 

- Mert 11 éves a Forever Green anyavállalat (gazdasági biztonság)... megalapította a FGXpress leányvállalatát, aki forgalmazza a termékeit.

- Saját fejlesztésű termékei vannak, köztük a Nobel díjas Telagenex-5 ™ hatóanyag is! 

- PowerStrips fájdalom csillapító tapaszukat az

  FDA "elő osztályú gyógyászati eszköznek" minősítette!

- Olyan termékről van szó ami minden háztartásban elengedhetetlen!

   Folyamatos, bővülő vevőkör!

- Mondhatom úgy is a termék eladja magát! Széleskörű felhasználhatóság! 

- Pontos fizető, nem kell aggódnod, hogy eltűnik!

- Teljes magyar nyelvű háttér támogatás, videók, webkonferenciák,

  oktatóanyagok, személyes konzultációk!

- Bináris rendszer, amiben a szponzoráltadat is segíteni tudod,

  mert csak két ember lehet alattad.

- Ezt a rendszert ha felépíted valóban életed végéig jutalékod lesz!

- Ötféle jutalék, indulási bónusz és egyéb ösztönzők!

-  Persze örökölhető. Nyugdíj helyett is kiváló pótlék lehet.

- Rengeteg bizonyíték van a termék hatásosságára!

- Bárhonnan, bármikor végezheted! Főállásban, vagy csak kiegészítésként!

Ezek a legfontosabb szempontok amiket érdemes figyelni ha komoly munkát akarsz. Nyilván te is találkoztál már olyan ajánlattal, ami most indul és azonnal "regizni" kell! Szerinted mi várható el egy ilyen cégtől? Beszedi az indulási pénzt és el sem indul vagy elindul és aztán szűnik meg.

A Forever Green a múltjával, a folyamatos fejlődésével bebizonyította, hogy bízhatunk benne. Érdemes ilyen cégnél dolgozni! A termékek teljesen természetes anyagokat tartalmaznak, és hihetetlen dolgokra képesek! Amellett, hogy fájdalmat csillapít, ránctalanít, visszaállítja a bőr eredeti struktúráját stb.

montazs800x315.jpg

Korábbi bejegyzéseimben  amit a weboldal jobb oldalán a bejegyzések és archívum menüpontokban találsz, bőven írtam a termékek hatásairól. Tapasztalatok már nem csak külföldön vannak hanem Magyarországon is, ezeket is megtalálod köztük. Néhány fotó emlékeztetőül:

fgxpress-swollen-hands-300x150.jpgsp2-1.jpg

Ez nem az a befektetős munka ahol egy hónap alatt gazdag leszel, de az erőfeszítésednek meg lesz a jutalma. Nagyon jól terjeszti a szájhagyomány a PowerStrips tapaszt, mert aki egyszer megtapasztalja milyen fájdalom nélkül élni, az beszél róla! A BeautyStrips hatása meg annyira látszik, hogy mindenki észre veszi és érdeklődik, hogy mit csináltál, hogy így megfiatalodtál? Kolléga nőmnek is eltűntek a ráncai, és foltjai! Csak 15 perc!

2015-04-17_elotte2.jpg2015-04-17_utana.jpg

Hamarosan hazánkban is kapható lesz a SolarStrips, ami nagy siker lesz a piacon, ahogy Amerikában is az lett. Láthatod a cég folyamatosan fejlődik, nincs okod a kételkedésre. Különböző termékek más más réteget szólítanak meg, illetve átfedik egymást, tehát előbb utóbb mindenki használ valami Forever Green terméket!

Ha most azonnal szeretnél vásárolni a webáruház menüpontban megteheted vagy kattints a kosárra. De tudnod kell olcsóbban kapod, ha munkatárs leszel... itt érdeklődj!

kiskocsi.jpg

További információt kaphatsz, ha feliratkozol a hírlevélre, az alábbi képre kattintva megteheted.Tudod, a tájékozódás ingyen van!

2015-03-24_114149.jpg

 

Ha kérdésed van csak keress bátran, skype:  samsemverus

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr617559718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rövid G. atya 2015.08.07. 04:45:54

Erre a Nobel-díjas témára valami hiteles forrás, dokumentum? Én csak a gyártó reklámoldalain találtam, az meg számomra édeskevés.

Toth Veronika · http://napsugar33.blog.hu 2015.08.11. 14:44:50

Az információt én is gyártó oldaláról vettem, itt elérhető
forevergreen.org/beautystrips/
Ha szeretne a Telagenex-5™ -ről több információt kapni, a leghitelesebb ha a gyártóhoz fordul, itt elérhető: forevergreen.org/contact/

Rövid G. atya 2015.08.11. 15:31:06

@Toth Veronika: miután itt reklámozod megállás nélkül, gondoltam tisztában cagy azzal, pontosan mit hirdetsz. Csodálom, hogy a blog.hu tűri ezeket a reklám blogokat. :(
süti beállítások módosítása