Egészség és Szépség

A csoda 10 napja tart... Emlékszel? Viszlát ödéma...PowerStrips megint!

2015. május 14. - Toth Veronika

800x315cseppek.jpg

Ezt csak csodának lehet nevezni...

 

Már 10 napja folyik a víz a lábamból!

Csak arra tudok gondolni, hogy annyira el vannak dugulva a nyirok csatornák, a lerakódott salak anyagokkal, hogy természetes úton nem tud kiürülni a felesleges víz, de a PowerStrips megoldja!

Nyirok elvezetés bőrön keresztül.

Csak így tudom nevezni. A bőr alatt kis pont vagy pici csík keletkezik és körülötte a bőrön át jön a víz. Kis gyöngyök keletkeznek és mikor elég nagy lecsordul. Sem fürdés után, sem éjszaka nem marad abba. Vízhajtónál mindenképpen jobb, így aztán nem kötöm be, nem ragasztom le, csak had tegye a dolgát.

gyongyokben_folyik.jpg

Sok jót tett már velem a PowerStrips! A bokám alatt nagyon ronda volt a visszér csúnyán kidomborodott és minden színe volt, zöld fekete, vörös, de még zöld is itt ott. Ez olyan fekélyesedéses állapot amikor a sípcsontomon már ki is sebesedett. Az eredményt magad is láthatod a képeken. Nyoma sincs visszér gyulladásnak!

Elég sokat ülök a gép előtt, és ez a beteg gerincemnek egyáltalán nem tetszett, amit fájdalommal jelzett! A megoldás kéznél volt PowerStrips fájdalom csillapító tapaszból egy darab, és huss fájdalom. Már egy óra alatt megszabadultam a gyötrelmektől.

A múlt héten megbotlottam, és sikeresen bele rúgtam az asztal lábába, akkora lett a nagy lábujjam és a bütyköm mint egy kis pocok. Szikrázott a szemem a fájdalomtól, kaptam is elő a tapaszt és egy csíkot rátettem. Folyamatosan múlt el a fájdalom és a dagadás is elmúlt másnap reggelre.

Most abba kellett hagynom az írást, mert a közeli Fitness teremből kerestek, hogy mi a neve annak a tapasznak, amit a lányomtól kaptak, mert nagyon szeretnének még belőle, többen is. Az izomlázat is nagyon jól kezeli, szenvedés nélkül, sokkal jobb edzeni!

Gondold csak el ha rászoknak mennyit fogok keresni? Mond csak, van kedved velem dolgozni? Miért is ajánlom...olvasd el itt!

Viszont ha most azonnal szeretnél vásárolni egy PowerStrips tapaszt a webáruház menüpontban megteheted vagy kattints a kosárra. De tudnod kell olcsóbban kapod, ha munkatárs leszel... itt érdeklődj!

kiskocsi.jpg

További információt kaphatsz, ha feliratkozol a hírlevélre, az alábbi képre kattintva megteheted.Tudod, a tájékozódás ingyen van!

2015-03-24_114149.jpg

 

Ha kérdésed van csak keress bátran, skype:  samsemverus

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr607458566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása