Egészség és Szépség

Diákhitel helyett... Kismamáknak... Nyugdíjasoknak... és Neked!

2015. március 31. - Toth Veronika

mobol-kellmunka.jpg

 Munkatársakat keresek új termék bevezetésére online és offline (hagyományos) forgalmazással.

Hálózatépítők, termékforgalmazók jelentkezését is várom! FDA által " első osztályú gyógyászati eszköznek " minősített termékről van szó.

Ez az első ilyen minősítés az iparágban! Fájdalommal senki nem tud élni, ezért nagyon keresett termék! A magyar tapasztalatok is azt mutatják, valóban hatásos, és aki egyszer kipróbálja, az máskor is venni fog! A nagy múltú...

Forever Green 11 éves anyacég a tőzsdén is jelen van ez megfelelő gazdasági hátteret biztosít az FGXpress leányvállalata számára. Már 19 országban forgalmazzák, bárhova kiszállítják ahol posta van.

Az FDA, mint tudjuk árgus szemekkel figyeli a termékeket, és komoly büntetéseket szab ki ha valaki gyógyszerként árul valamit ami nem az.

Most az FDA a PowerStrips tapaszt első osztályú gyógyászati eszköznek minősítette! Természetesen Európai CE engedéllyel is rendelkezik.A terméket ha nem akarod használni, - amit kétlek, mert nem csak fájdalmat csillapít - eladhatod akár darabonként is!

1900Ft nem nagy összeg ennyit kifizet bárki akinek fájdalma van, és ezzel már nyertél 400Ft-ot. Természetesen jutalékot is kapsz. Ez a darabonkénti eladás azoknak is segít akik kölcsönből kezdik el az üzletet. Így hamar vissza tudod fizetni a kölcsönt.

Öt munkanap alatt érkezik postán a tapasz, 18 van egy csomagban (ez a legkisebb csomag). A belépés 97$. Ebben benne van a csomag, a 14$ belépési díj, és 7,7$ a szállítási költség. Később csak a csomag kevesebbe kerül, mert a belépést csak egyszer kell fizetni, itt nincs havidíj.

A következő vásárlásodat már a jutalékodból tudod fizetni. A jutalékodat Payoneer kártyára kérheted ki. A Payoneer kártyát megrendelheted >> itt <<  vagy a munkatárs menüpontban, a kártyát ingyenesen, kiszállítják a lakcímedre 2-3 hét alatt.

Az éves díjat akkor kell fizetni amikor az első 100$ megérkezik rá, de akkor kapsz 25$ ajándékot, vagyis az első év ingyenes lesz. Ezzel is kereshetsz pénzt ha tovább ajánlod. De most hallgasd meg a szponzoromat Tóthné Szabó Ibolyát az üzleti tervről:

További részleteket olvasd el az Munkatárs menüpontban. Itt tudsz regisztrálni is, regisztrálás után a terméket olcsóbban kapod.

Még több információ, hírlevélben a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpgHa már ismered a terméket és azonnal vásárolni akarsz akkor kattints a kosárra

 

 

kiskocsi.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr837322616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása