Egészség és Szépség

Gondoltad volna, ez a tapasz a megoldás...

2015. március 20. - Toth Veronika

 sarga_centis.jpg


Share on FacebookShare on Google+Pin on Pinterest

Gondoltad volna, hogy egy tapasz fogja a végleges súlycsökkenésedet megoldani? Tudom tele van az internet “jobbnál jobb” ajánlatokkal, amelyekről aztán kiderül, csak a pénztárcánk fogyatkozott, a súlyunkkal nekünk kell továbbra is küzdenünk.

 

A Forever Green elismert nagy múltú cég leányvállalata az FGXpress, kiváló gyógyhatású készítménynek minősített terméke a PowerStrips tapasz, a tapasztalatok szerint, kedvezően befolyásolja az anyagcserét, és ezáltal elősegíti a fogyást!

407438_10100614181726741_5014893_54831213_970718797_n

Miből is van ez a csodatapasz?

A PowerStrips 5 fő összetevőből áll: Mindez két rétegben. A külső réteg elemi germánium.

A belső réteg, erjesztett koreai vörös ginszeng, FG Xpress PowerStrips tengeri fitoplankton (Alpha 3 CMP ™), ezüst ionok, plusz egy vízben oldható ragasztóanyag keverékét tartalmazza.

A koreai vörös ginzeng számos hatóanyagot tartalmaz. A legfontosabb anyagok az úgynevezett ginzenozid vagy panaxozidok. Az erjesztett koreai vörös ginzengben 32 különböző típusú szaponin van, és egyedülálló a 42 féle természetes ásványi anyag tartalma.

A fitoplanktonok egysejtű élőlények, amelyek olyan kicsik, hogy csak mikroszkóp segítségével láthatók. Mert mikroszkopikus nagyságú, a sejtek, a szervezet képes felvenni azonnal, és ezzel megkap minden értékes tápanyagot egyidejűleg – maximális hatékonysággal.

Az ezüst ionok jelentősen gátolják a baktériumok növekedését. Az ionos ezüst kolloid nem mérgező, és nincsenek mellékhatásai. Nincs ismert kölcsönhatása, vagy mellékhatása más gyógyszerekkel! Az ezüst nagyon fontos az immunrendszer számára.

AngieCP90X

További részleteket olvashatsz az FGXpress – PowerStrips menüpontban.

Ha további információ kérsz, vagy vásárolni szeretnél az FGXpress-Regisztráció menüpontban megteheted!

Ha nem nyílik meg, másold a böngésződ címsorába:

http://buildingabrandonline.com/napsugar33/fgxpress/fgxpress-regisztracio/


Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr637286873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása