Egészség és Szépség

Csak egy lapka, és minden benne van amire a szervezetnek szüksége van!

2015. március 21. - Toth Veronika

solar-strips.jpg

Biztosan hallottál a fitoplanktonokról, ez a kék bálnák egyetlen tápláléka. Minden tápanyag megtalálható benne amire a szervezetnek szüksége van.

A Forever Green terméke a SolarStrips, amit kizárólag az FGXpress forgalmaz, megkapta az FDA "elsőosztályú gyógyászati eszköz" minősítést! Nézd meg ezt a videót, mi történt a súlyos rákos beteg emberrel, aki naponta evett belőle?

Az összetevőit olvasd el itt >> SolarStrips << Fogyasztása nagyon egyszerű, csak nyelvünkre helyezünk naponta egy-két alkalommal egy lapocskát és megvárjuk amíg elolvad.

Megoldást jelent az egészség megőrzésére és a jó hatással van a betegségek felszámolásában.

Ha szeretnél másokon segíteni, és szívesen ajánlanád az FGXpress termékeit, internet munkában, vagy akár hagyományos módon, jelentkezz munkatársnak! Azon kívül, hogy magad is egészséges maradsz, segítesz másoknak, és te olcsóbban kapod a termékeket, mint egy külső vásárló!

Regisztrálni itt tudsz >> FGXpress - Regisztráció <<.

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr1007288205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása