Egészség és Szépség

Utolsó névjegykártya... Amikor a segítségből nem kérnek!

2015. július 01. - Toth Veronika


kekviargos.jpg
Csak annak segítsünk                aki kéri!

 

Ezt tanultuk a Metafizikai Akadémián, mert aki nem kéri az maga akarja megoldani a problémáját, hiszen azok a fejlődésünk érdekében vannak.

Akinek más oldja meg a gondját, az azt veszi észre, hogy hamarosan újra olyan problémája van mint előtte, amit nem ő oldott meg.  Ez az élet rendje, biztosan Te is tapasztaltál már hasonlót.

Vajon meddig nézhetjük tétlenül, ha látjuk valaki a vesztébe rohan. A sógorom az utóbbi időben több autóbalesetet szenvedett, ezért szinte minden porcikája fájt állandóan. Gyógyszereket kerülte, helyette pálinkával "gyógyította"magát.

Többször ajánlottam neki a PowerStrips tapaszt, de afféle úri huncutságnak tartotta, és nem volt hajlandó kipróbálni sem. Továbbra is a pálinka volt a fontos, ami évek alatt megtette a hatását. A Földi útja utolsó névjegy kártyáját felkötötték rá, hogy elindulhasson az Örökkévalóságba. Nyugodjon Békében!

Felmerül a kérdés, mit tehetünk, hogy a segítségünket elfogadják? Kérdezzük meg újra és újra, tehetünk e valamit, ami tovább viszi a problémája megoldásában. Ha van szerintünk megoldás, minden képen mondjuk el, és vagy elfogadja vagy nem.

A PowerStrips esetében ellenpélda is van, mert bizony aki hajlandó legalább informálódni, kipróbálni, azoknak mind segített! Erről bővebb információt a korábbi bejegyzéseimben, és az arhívumban találsz!

Biztosan ismersz Te is olyan embert aki szenved a fájdalomtól, legalább említsd meg neki, hogy létezik már fájdalom csillapító tapasz! A PoerStrips már sok embernek segített, egy próbát mindenképpen megér!

Ha bizonytalan vagy a hatásában kérj egy vagy két darabot és próbáld ki! (darabonként is lehet kapni a forgalmazóknál, nálam is)

További részleteket olvashatsz itt a weboldalon, és még több információ a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

Ha ismered már a terméket és azonnal vásárolni szeretnél, akkor a kosárra kattints, de tudd olcsóbban kapod ha regisztrálsz:

kiskocsi.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr127587132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rövid G. atya 2015.08.07. 04:50:06

Végül is mi ez a csodatapasz? Fájdalomcsillapító, bőrfeszesítő, fiatalító, szemölcseltávolító... nem tudom jövetni.

Toth Veronika · http://napsugar33.blog.hu 2015.08.11. 14:00:22

Elsősorban fájdalom csillapító! A hatóanyagai azonban képesek a szervezetünk gyógyító energiáit aktiválni, erősíteni, így a sérült sejteket helyre állítja. Ennyi és nem több. De kell e ennél több? Ez a hatás simítja ki a ráncokat, tünteti el a foltokat a bőrön...stb. Kérlek olvasd el a többi bejegyzésemet, hogy még több információt kapj, és iratkozz fel a hírlevélre bármelyik bejegyzés alján.
süti beállítások módosítása