Egészség és Szépség

Öregedés jelei, és fájdalom nélkül... itt a megoldás!

2015. május 27. - Toth Veronika

10919002_990718664288918_1669170960869165647_n.jpg

Szeretnél korodnál 10-15 évvel             fiatalabbnak látszani?

 

Annyi hasonló hirdetést láttál már, hogy most csak legyintesz... de azt mondom tégy egy próbát, és megdöbbensz!

Mivel magam is használom, - a rendkívül széleskörű használhatósága miatt - azért ajánlom másoknak is! Nem csak visszaállítja a bőr eredeti állapotát, hanem fájdalmat csillapít, javítja az apró bőrhibákat, foltokat, sérüléseket és kisimítja a ráncokat, a feszes bőr éveket fiatalít a kinézeten.

Ezt a terméket nem fiatal lányokkal reklámozzák akiknek amúgy sincsenek még öregedésre utaló jelek, hanem idősebb hölgyekkel, mert a gyártó biztos a valódi hatásban! Számtalan termék tapasztalat van már Magyarországon is, pozitív elismeréssel!

Itt az alkalom, fiatalodj, szépülj, élj fájdalom nélkül, és még nem kevés pénzt is kaphatsz...

A nagy múltú (11 éves) Forever Green vállalat több Nobel díjas hatóanyagát is felhasználva, ötvözve a Kínai orvoslásban használt alapanyagokkal, és a ma legújabb technikájával, olyan egyedülálló terméket fejlesztett ki, amitől maguk a kutatók is ámulatba estek. Ezért a Foreve Green megalapította az FGXpress leányvállalatát, aminek a hivatalos megnyitója 2015 májusban lesz Los Angelesben, de a termékeit már megrendelheted!

Jelenleg két termék a PowerStrips és a BeautySrrips kapható, májustól a SolarStrips is megvásárolható lesz.

PowerStrips tapasz nem csak kiváló fájdalom csillapító, hanem az öregedés jeleit is képes korlátozni. Néhány kisebb csíkot az arcra helyezve, visszaállítja az arc struktúráját, és az eredeti szépséged válik láthatóvá. Ezt a kiváló hatást tovább lehet fokozni a BeautyStrips maszk és szérum használatával.

10390933_1472982872950017_129781188871042347_n.jpg

Beautystrips maszk és szérum szintén az FGXpress kiváló terméke. Egy maszk elkészítése 1300 órát vesz igénybe, ebből is láthatod nem tömeg termékről van szó, kiváló minőségű, ezért nem véletlen a megdöbbentő hatás.

beautystrips-mens-face-before-and-after.jpg

A BeautyStrips maszk és a szérum egy anti-aging (öregedés elleni) technológia férfiaknak is, nőknek is, és minden bőrtípusra.

Maszk és a szérum két részből álló eleme a BeautyStrips ™ szépségápolás rendszernek. A maszk és szérum együtt alkalmazandó, hogy megerősítse szépséget és a fiatalos energiát, ami az évek múltával csökken.

Az arc kisimul, csökken a pórusok mérete, öregségi foltok eltűnnek, a bőr kifeszül, a ráncok látványosan csökkennek. Az antioxidánsok megkötik a szabad gyököket, és a teljesen természetes hidratálók védik a bőrt a káros UV sugarak ellen.

images (7)

 

BeautyStrips kizárólag természetes alapanyagokat használ, így mellékhatással nem kell számolni, kivétel ha valaki az alapanyagra az algára is allergiás.

A maszkot könnyű feltenni, mert két darabból áll, előbb feltesszük a felső részt, majd az alsót, és 15 percig kell az arcon tartani.

Aztán letisztítás után a szérummal átsimítani az arcot 14-16 napon keresztül, egyszer vagy kétszer. Ha csak egyszer használod, az esti alkalmazás a kedvezőbb, a hatás ámulatba ejtő lesz! 

tobb.jpg

Ennyi kényeztetést igazán mindenki megérdemel! És mit szólsz ha ezt ingyen is megszerezheted? Nem kell mást tenned, mint regisztrálsz mielőtt megveszed...majd belépsz a webáruházba, megrendeled, és 5 munkanap alatt ott lesz a lakcímeden.

Hogy lesz neked ebből pénz, egyrészt a saját vásárlásaidból is kapsz visszatérítést, másrészt biztos vagyok benne el fogsz dicsekedni az eredménnyel...és akkor regisztrálnak hozzád és vesznek terméket ami után jutalékot kapsz.

Persze mi már nem így dolgozunk, hozzánk maguktól jönnek az érdeklődők! Ha érdekel szívesen megmutatom! Ha szeretnél a munkatársam lenni, regisztrálj a munkatárs menüpontban, vagy keress skypon: samsemverus

További részleteket olvashatsz itt a weboldalon, és még több információ a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

Ha ismered már a terméket és azonnal vásárolni szeretnél, akkor a kosárra kattints, de tudd olcsóbban kapod ha regisztrálsz:

kiskocsi.jpg

elérhetőségem 

skypon: samsemverus

e-mail: gyemant53@gmail.com 

Ha tetszett a bejegyzés kérlek oszd meg barátaiddal!

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr77495476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása