Egészség és Szépség

Ödéma... eldobod magad, ... ez a PowerStrips mit csinált?

2015. május 04. - Toth Veronika

nyirok_cseppek500x315.jpg

Ilyen nincs...vagy csak rosszul látok?

 

Nem értettem honnan került víz a papucsomba?

 

Letöröltem, és ültem tovább a gép előtt és írtam, egyszer megint éreztem valami lefolyt a lábamon... ennek fele sem tréfa, alaposabban szemügyre vettem a dolgot. A PowerStrisp tapasz alatt kb 20 cm-re...

gyöngyökben jött a víz a lábamból, és jön azóta is! a harmadik felvételen azt a szalvétát lehet látni ami kb. 10 perc alatt tele lett folyadékkal, a középsőn a folyadék gyöngyöket és az elsőnél egy szalvétát tettem az előbbi két gyöngyre és már lehet látni sokkal több itatódott át.. Azóta is szorgalmasan cserélgetem a szalvétát.

odemas_lab.jpg

Úgy látom ez lesz a vízhajtás legújabb alternatív formája, csak azt kell kitalálni, hogy mennyi fölösleges víznek kell lenni hogy elinduljon. Mióta írok két szalvétát (normál étkezéshez használt) használtam el, de még mindig alig hiszem, hogy ilyen is létezik.

Vajon mennyi csodát tartogat még számunkra a természet ismeretlen világa. Ha követted a korábbi bejegyzéseimet, (ha nem, itt megnézheted a bejegyzések és archivum oldalmenüben) magad is láthattad mennyi mindenre alkalmas a PowerStrips!

montazs800x315.jpg

Emlékeztetőül egy pár fotó:

tobb.jpg

A BeautyStrips maszk és szérum tovább fokozza a hatást, visszaadja a bőr eredeti struktúráját. Szerencsére egyre többen fordulnak a természetes alapanyagokhoz, és amennyire csak lehet mellőzik a kémiai szereket.

doki.jpg

A PowerStrips fájdalom csillapító tapaszt az orvosok is szívesen  ajánlják a betegeknek!

 

Idősebb korban sokan sokféle gyógyszert kénytelenek szedni, mert egyik gyógyszer mellékhatását a másikkal próbálják elfedni.

Van aki már fájdalomra nem is tud szedni semmit, mert olyan sokféle a betegsége, és a gyógyszerek nem hagyhatók el. 

Ilyenkor lehet életmentő egy ilyen alternatív segítség, amikor természetes alapanyagok felhasználásával készült termék 48 órán át fájdalom mentessé tud tenni egy szenvedő beteget.

48 óta a garantált hatóidő, de a használók arról számolnak be, hogy még az ötödik napon is hatásos.

Lehet felezni negyedelni, amikor már csak a hatást kell fenntartani.

Hamarosan itt az idő amikor a PowerSrips tapasz egyetlen háztartásból sem fog hiányozni, mert egy rándulás, sport sérülés, egy kis időváltozás és annyi a reumásnak ha nem tudja azonnal elővenni a tapaszt!

Ha most azonnal szeretnél vásárolni a webáruház menüpontban megteheted vagy kattints a kosárra.

kiskocsi.jpg

További információt kaphatsz, ha feliratkozol a hírlevélre, az alábbi képre kattintva megteheted.

2015-03-24_114149.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr517428990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása