Egészség és Szépség

Szerezd meg ingyen...! Egy háztartásból sem hiányozhat...!

2015. április 18. - Toth Veronika

images_43.jpg

Ma mindenkit egyre jobban ösztönöznek a sportolásra, de legalább is a napi mozgásra.

Aki nincs hozzászokva annak szinte biztos, az izomláz, akár húzódás kisebb sérülés, amit azonnal orvosolni szeretne.

Mire orvoshoz kerül akár napok is eltelhetnek. Ne szenvedj! Tarts otthon mindig PowerSrips tapaszt!

Ez a tapasz úgy lett kitalálva, hogy szinte minden fájdalmat rövid idő alatt elmulaszt! Amint a PowerSrtips hatóanyaga a bőrön keresztül bekerül a szervezetbe, azonnal beindítja a szervezet saját gyógyító energiáit. Az immunrendszer megerősödik és kijavítja a sérült sejteket. Az orvosok is ajánlják mindenkinek...

Egy szlovákiai magyar orvos praxisában is ajánlja betegeinek, az Ő tapasztalatai:

"Tapasztalatok a PowerStrips gyógyító tapaszok használatával:
I.) Saját tapasztalatok
1., Feleségem  évek óta tartó gerincfájdalmai miatt kerestem valamilyen megoldást, mivel a fájdalomcsillapító tabletták és injekciók rendszeres és állandó használatát nem tartottam megoldásnak.Így akadtam rá az interneten erre a tapaszra. Amikor kézbesítette a postás, az egyiket félbevágtam ésFelhelyeztem a derekára a keresztcsontja fölé. Mivel 2 napig (48 óra)  hat, 2 nap mőlva    kicseréltem,Felhelyeztem a másik felét. Újabb két nap múlva megint ki akartam cserélni, de a feleségem mondta,hogy várjunk, majd szól, ha fáj…….S elmúlt 10 nap, mire megint kérte.

2., A kolléganőmnek megműtötték a térdét. A műtét nem a legjobban sikerült, a térde be volt dagadva és fájt. Adtam neki 2 tapaszt (2x48 óra). A fájdalom fél órán belül, a duzzanat 1 nap múlva elmúlt és a következő tapaszt csak 11 nap múlva kérte….

3., Az egyik kliensem a felesége migrénjeire miatt keresett segítséget. Adtam neki egy tapaszt, mondván,egy  csíkot vágjon le és tegyen a homlokára és egy másikat keresztbe a második nyakcsigolya fölé. Két nap múlva meglátogatott és azonnal kért egy egész csomag tapaszt.

Ezen esetek alapján is beigazolódva látom, hogy a tapasz nem csak a fájdalmat csillapítja, éspedig hatékonyan és gyorsan, de a gyulladás okozta duzzanatot is lelohasztja. S az a tény, hogy napokra csillapítja a fájdalmat és elmulasztja a gyulladást, igazolja, hogy méltán lehet gyógyító tapaszként vélekedni róla."

fajdalom_nelkul600x315.jpg

PowerStrips tapasz mindenkinek... 

akár sportsérülésekre, akár krónikus fájdalmakra.

Szerezd meg ingyen!munkatárs menüpontban nézd meg a videókat és dönts okosan!

További részleteket olvashatsz itt a weboldalon, és még több információ a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

Ha ismered már a terméket és azonnal vásárolni szeretnél, akkor a kosárra kattints, de tudd olcsóbban kapod ha regisztrálsz:

kiskocsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr517367178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása