Egészség és Szépség

Nyaralás előtt... szépülj, fiatalodj...alapozz a barnuláshoz!

2015. március 30. - Toth Veronika

fgx4.jpgA szépség számodra is fontos! Még a nyaralás előtt sikeresen megfiatalíthatod magad a saját otthonodban. Házhoz viszik a számodra a BeautyStrips ™ egyedülálló termékét ami a legmodernebb technológiával készül és kiválóan alkalmas arra, hogy eltüntesse a bőrödről az apró sérüléseket, pattanásokat, foltokat és a korai öregedés jeleit a ráncokat.

Egy megtisztított bőr, szépen egyenletesen fog barnulni a napsugárzás hatására, még akkor is ha csak sétálsz a napon és nem kell feltétlen "szikkadni" a napon. 

BeautyStrips ™ maszk és szérum helyreállítja a bőr struktúráját, feszessé teszi a bőrt, éveket fiatalodhatsz egy egy alkalommal...

amikor használod! Az alábbi képeken láthatod, milyen változásokat okoz. Egyszerű használata, miatt is kedvelik sokan. Tedd az arcodra a maszkot, és pihenj 15 percig, majd használd a szérumot a kép alatti utasítás szerint!

tobb.jpg

A BeautyStrips ™ rendszer két részből álló kezelés célja, hogy megerősítse a időtlen szépséget, és visszaállítsa a bőr fiatalos energiáit. Hatóanyagai: Antioxidánsok, teljesen természetes hidratáló anyagok és egy szabadalmaztatott természetes keverék, a legkorszerűbb összetevőkből, hogy a ragyogó, egészséges, fiatalos bőr visszatérjen.Valóban frissít és ápol, megtartja a természetes szép bőrt a BeautyStrips rendszer.

BeautyStrips ™ mask különleges technológiával, hínárból készül, és egy maszk elkészítése 1300 munkaórát vesz igénybe! Kicsomagolás után a kész maszkot tedd az arcodra és pihenj le, halgass valami kellemes zenét, a relaxálás alatt gondolj pozitív dolgokra, és 15 perc elteltével, folytasd a szérum használatával.

BeautyStrips ™ szérum

Hatóanyagok: Tisztított víz, Telagenex-5 ™ (Cycloastragenol, kókusz olaj), Plant Glicerin, Peptide Blend (palmitoil-tripeptid-5, Dextrán és Trifíuor Tripeptiede-2, acetil Hexapeptide-3) emulgeáló viasz NF, Aloe Vera Leaf Juice, Karbomer, DMAE, hialuronsav, panthenol, allantoin, etil Hexly glicerin, malachit kivonat, tokoferol,
Tromethamine, kivonatok Arnica, kivonatok Levendula, kivonatok fehér tea kivonata, Kamilla,
Kivonatok: uborka, Csipkebogyó olaj, Squalane, Tetrahexyldecyl aszkorbinsav, Phenoxyethanol, Fragrance.

BeautyStrips ™ szérum használati utasítása

1. tisztítsd meg és töröld le az arcod egy tiszta, nedves törülközővel.
2. egy borsó nagyságú szérumot kenj az arcra és a nyakadra.
Az optimális esetben, használd a szérumot reggel és este. Alkalmazd lefekvés előtt, ha csak egyszer használod naponta. Ha hajlamos vagy száraz bőrre, kiegészítő hidratálót alkalmazhatsz a szérum használata után.

Megrendeléstől számítva 5 munkanapon belül a lakcímedre megkapod a terméket.

További részleteket olvashatsz itt a weboldalon, és még több információ a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

Ha ismered már a terméket és azonnal vásárolni szeretnél, akkor a kosárra kattints:

kiskocsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr217319146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása