Egészség és Szépség

Nem hiszem el... etűnt a szemölcs is!

2015. március 27. - Toth Veronika

pda.jpg

Szerintem, Dr. Minsu Kim, PhD. Koreai tudós, a PowerStrips fájdalom csillapító tapasz feltalálója, maga sem gondolta, hogy mennyi mindenre lesz jó hatással a találmánya.

Ma reggel nem hittem a szememnek, egy ideje használom a tapaszt és mindig ugyanoda ragasztom, azon kívül, hogy elmúlt a fájdalmam, eltüntette a tapasz alatt lévő szemölcsöt is! Lehúztam a tapaszt és egy fekete pötty volt rajta... ennyi maradt a szemölcsből. A helyén egy sötét rózsaszín folt maradt csak. Nem volt nagy kb.3mm, és a fajtáját sem tudom, de nincs többé és ez a lényeg...

Azok után nem csoda hogy az FDA "első osztályú gyógyászati eszköznek minősítette"!

A PowerStrips fájdalom csillapító tapasz a szervezet öngyógyító energiáit mozgósítja, szinte minden fájdalmat, enyhít vagy teljesen el is mulaszt! Ezen a képen Dr.Minsu Kim a feltaláló látható, a hőkamerás felvételen jól látszik a tapasz felrakása előtti állapot, és milyen lett 15 perc eltelte után.

dr_kim500x350.jpg

A vérkeringés fokozódik, az izom görcsös összehúzódásai megszűnnek, és így beindul az öngyógyító folyamat. A PowerStrips tapasz nem csak fájdalmakat csillapít, hanem a bőr struktúráját is javítja. Kisimítja a ráncokat, gyógyítja a kisebb sérüléseket, megszűnnek illetve elhalványodnak az öregségi foltok.

Néhány ismerősöm tapasztalata:

István felesége érszűkülettel került műtétre az egyik lábán, már a másik lába is műtétre várt, amikor bejött az országba a PowerStrips tapasz és elkezdték használni. Annyit javult az állapota, hogy nem került sor a műtétre, és a áfjdalmai is jelentősen csökkentek.

Attila anyukájáról mesélte, hogy reumatikus betegsége miatt nem tudta rendesen kinyitni a kezét, kicsit mindig ökölbe fordult a keze. A tapaszt felragasztották mindkét kézfejére, és reggel örömmel mutatta a kezét teljesen kinyitva, fájdalom mentesen!

Vivi saját magán tapasztalta a gerinc és hát fájdalmának megszűnését, amit az egész napi ülőmunka okozott neki.

Az említett személyek már a kollégáim, és állandó vásárlói, és ajánlói is a PowerStrips tapasznak, amivel jelentős jutalékra is szert tesznek, így a tapasz ingyen van! Ha szeretnél a munkatársam lenni, regisztrálj a munkatárs menüpontban, vagy keress skypon: samsemverus

További részleteket olvashatsz itt a weboldalon, és még több információ a képre kattintva:

fgxpress500x320.jpg

Ha ismered már a terméket és azonnal vásárolni szeretnél, akkor a kosárra kattints:

kiskocsi.jpg


 

A bejegyzés trackback címe:

https://napsugar33.blog.hu/api/trackback/id/tr587308920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása